Kwaliteit

Wij leveren inclusief materiaalcertificaten.
Hieronder volgt een beknopt overzicht van de mogelijkheden.

Volgens norm: EN10204:2004


2.1 Certificaat:

Dit is een document waarin wordt verklaard dat de producten die geleverd worden aan de eisen voldoen die bij de bestelling zijn opgegeven. In dit type certificaat zijn geen beproevingsresultaten vermeld.

2.2 Certificaat:

In dit certificaat wordt eveneens verklaard dat de geleverde producten aan de eisen voldoen die bij de bestelling zijn opgegeven. Tevens worden de beproevingsresultaten vermeld van niet voorgeschreven keuringen.

3.1 Certificaat:

Dit document bevat een verklaring dat de geleverde producten voldoen aan de eisen van de bestelling. Ook worden in dit type certificaat beproevingsresultaten vermeld van nader voorgeschreven keuringen. De uit te voeren beproevingen en de keuringseenheden worden bepaald door de productspecificaties en geldende voorschriften volgens officiële regelingen.
Ook kunnen er bij bestelling nog specifieke extra beproevingen worden gevraagd waarvan de resultaten eveneens in dit type certificaat worden opgenomen.
Het certificaat wordt opgesteld en geldig verklaard door een bevoegde vertegenwoordiger van de producent die hiërarchisch onafhankelijk is van de productieafdeling.

3.2 Certificaat:

Dit certificaat is opgesteld en geldig verklaard door een bevoegde vertegenwoordiger van de producent die hiërarchisch onafhankelijk is van de productieafdeling en daarnaast door een bevoegde vertegenwoordiger voor de keuring van de koper en/of de keurder aangewezen door officiële regelingen. In het keuringsrapport wordt verklaard dat de geleverde producten aan de bij bestelling gestelde eisen voldoen. Ook worden de beproevingsresultaten vermeld.

Stuur vrijblijvend uw aanvraag naar:  info@gema.nl of bel: 0320-241000